Alzira inicia la conversió del carrer Hort dels Frares en zona de vianants

0
1281
Imatge de les obres al carrer Hort del Frare d'Alzira

Amb la intervenció també es renovaran les xarxes de sanejament i d’aigua potable a més del paviment d’este carrer d’important paper comercial

L’Ajuntament d’Alzira ha iniciat les obres de conversió en zona de vianants del carrer Hort dels Frares i carrer Santa Rita. Des del consistori es destaca que el carrer Hort dels Frares «ha sigut un dels carrers més representatius i transitats d’Alzira, un carrer que acumula molta història, i que a partir d’ara entrarà en una nova etapa, amb una nova imatge que aportarà més comoditat als vianants, al veïnat i al comerç».

Estes obres de condicionament també renovaran les xarxes de sanejament i d’aigua potable a més del paviment, entre altres qüestions, amb la qual cosa es vol donar una major mobilitat al vianant al mateix temps que millores per al comerç de la zona.

Les primeres actuacions que estan realitzant-se al carrer Hort dels Frares són la demolició del paviment asfàltic i empdrat i en acabar, es realitzaran el carrer Santa Rita.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, declara que «Alzira és una ciutat que en els últims anys està en contínua evolució, en temps de canvi i caminant per aconseguir un entorn actual, còmode, modern sense descuidar els detalls i sent conscients amb la sostenibilitat. Des de la Regidoria de Gestió Urbanística posarem les mesures necessàries per tal de reduir al màxim les molèsties de veïns i veïnes tant com dels comerços, amb un equip humà qualificat i implicat en un projecte que aportarà a la nostra ciutat una perspectiva d’acord amb als temps que vivim, amb modernitat i guanyant espais oberts dins del nucli urbà».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here