Alzira contractarà 76 persones aturades del sector agroalimentari, amb una inversió de 470.000 euros

0
1426
Ajuntament d'Alzira

Les persones beneficiades han d’estar inscrites a LABORA, no percebre cap prestació i que provinguen preferentment del sector agrícola o agroalimentari

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, ha rebut una subvenció del programa EMCORA de la Generalitat Valenciana de 470.420 euros per a contractar durant tres mesos a 76 persones aturades. Les persones beneficiades han d’estar inscrites a LABORA, no percebre cap prestació i que provinguen preferentment del sector agrícola o agroalimentari.

Segons explica Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: “l’Ajuntament d’Alzira ha estat l’entitat que més recursos rebrà dins d’aquest programa, destinat a la contractació de persones del sector agroalimentari en situació de desocupació per pal·liar les taxes d’atur en eixe àmbit a la Ribera. Les persones interessades poden acudir tant a les dependències d’IDEA com a Labora».

A més a més, Martínez recorda que continua també obert el termini del pla d’ocupació “Fem Treball”, amb 120.000 euros de recursos municipals, per a la contractació durant 6 mesos de peons i oficials de la construcció majors de 30 i 45 anys.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí