Alzira contractarà a 64 treballadors agrícoles aquest estiu

0
1173
L'oferta pública de treball d' Alzira es fa per a l'estiu

A Alzira s’invertiran 165.765 euros en la ciutat dins el marc dels convenis de col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE)

L’Ajuntament d’ Alzira, a través del programa de Foment d’Ocupació Agrària, invertirà un total de 165.765 euros en la ciutat. Dins el marc dels convenis de col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) amb les corporacions locals, se sufraguen els costos laborals dels 64 treballadors contractats. L’any 2016 la quantitat total va ascendir a 150.000 euros, el que suposa un lleuger increment enguany de més de 11.000 euros per a contractacions.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic i Treball: “es tracta de projectes per a pal·liar la desocupació agrícola eventual, per a garantir als treballadors del Sistema Especial Agrari un complement de renda amb Plans Especials d’Ocupació. A través d’aquestes actuacions, d’encarregats, capatassos i peons agrícoles, es pretén la millora del drenatge de llits, adequació de camins rurals o parcel·les municipals, millora d’espais ambientals, etc.”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí