Alzira contracta joves arquitectes locals per a les millores als polígons industrials

0
678
Els arquitectes han estat rebuts a l'Ajuntament d'Alzira

L’IVACE ha subvencionat projectes d’inversió per a la finalització de sòls i polígons industrials de titularitat municipal, en els quals no s’hagen finalitzat les obres previstes per a la seua transformació en polígon industrial

L’Ajuntament d’Alzira ha rebut els 10 joves arquitectes tècnics i superiors que portaran a terme la tasca de redacció de projecte i seguiment d’obra als polígons industrials de la ciutat.

Estes contractacions estan dins de les ajudes atorgades a entitats locals que la Generalitat posa en marxa per a 2018 i 2019 mitjançant l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial. L’IVACE ha subvencionat projectes d’inversió per a la finalització de sòls i polígons industrials de titularitat municipal, en els quals no s’hagen finalitzat les obres previstes per a la seua transformació en polígon industrial.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora de Seguretat i Projectes Urbanístics, Sara Garés, han estat els encarregats de donar la benvinguda als professionals. Posteriorment, els tècnics del Departament d’Urbanisme han distribuït els projectes i han explicat les dades de cadascun d’ells per tal de resoldre els possibles dubtes.

“Hem de seguir treballant en projectes que ens permeten adequar els nostres polígons de manera que els dignifiquem de forma definitiva”, assegura Gómez.

Concretament, la ciutat d’Alzira rebrà un total de 468.000 € per als cinc projectes, en què participaran cinc arquitectes superiors i cinc aparelladors encarregats de la redacció del projecte i de la seua direcció i coordinació d’obra, respectivament.

La selecció s’ha fet mitjançant el Col·legi Oficial d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana entre joves alzirenys menors de 35 anys amb la titulació requerida. Garés ha manifestat sobre el tema: “Hem optat per esta forma de contractació per poder donar més oportunitats als alzirenys i alzirenyes que estan començant la seua experiència professional i pensem que és positiu que coneguen el treball en l’administració i a més a més dins del seu municipi”

En el cas de la redacció dels projectes es destinarà un total de 33.300 euros per als cinc, els quals hauran de finalitzar el proper 30 setembre. Pel que fa a la tasca de direcció d’obra i seguiment començarà a partir del 2 de novembre i es destinarà un total de 17.300 euros repartits en dos anualitats.

Projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics d’Alzira:

Polígon Industrial Mercat d’Abastos:

• Actuacions que milloren la mobilitat urbana: carril bici
• Millora de l’enllumenat públic, mitjançant mesures d’eficiència energètica i / o energies renovables.
• Millora viària: habilitació de nous aparcaments i / o vials, vials més amplis, nous accessos i operacions de remodelació.
• Senyalització i / o identificació de carrers.
• Senyalització horitzontal i vertical de trànsit.

Polígons Industrials Q “l’Agrícola”; P.I. Rio Verde; Tisneres i Sant Bernabé.

• Millora de l’enllumenat públic, mitjançant mesures d’eficiència energètica i / o energies renovables.
• Senyalització i / o identificació de carrers i senyalització horitzontal i vertical de trànsit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here