Alzira continua la millora de camins rurals a la zona de l’horta

0
714
Camí Oria d'Alzira

Esta setmana la brigada agrícola i personal del programa EMCORA, amb la col·laboració de la Junta Local de Reg de la Sèquia Reial del Xúquer porten a terme millores en el camí d’Almúnia

Des de l’àrea d’Agricultura d’Alzira se seguix treballant i recentment s’han acabat les tasques d’ampliació del ferm al Camí d’Oria, que ha fet més accessible el trànsit cap a esta part de l’Horta d’Alzira.

Esta setmana la brigada agrícola i personal del programa EMCORA, amb la col·laboració de la Junta Local de Reg de la Sèquia Reial del Xúquer porten a terme millores en el camí d’Almúnia, entre les quals es troben la reparació del ferm i la construcció de murs de contenció.

EMCORA

El programa EMCORA s’inicia amb la col·laboració de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, mitjançant el qual es duen a terme actuacions en el medi ambient, desenvolupament cultural i serveis d’utilitat col·lectiva. El programa està destinat a persones desocupades inscrites com a demandants en el SERVEF, preferentment que provinguen del sector agroalimentari.

El passat dijous 23 de maig, a les 8.30 del matí, va tindre lloc la recepció al Saló d’Actes de l’Ajuntament de les persones seleccionades al programa i l’assignació de cadascuna al departament corresponent segons la seua contractació professional com a peons, oficials de primera obrer, capatassos o administratius.

29 persones es van destinar al Departament d’Agricultura i Medi Ambient.
El contracte serà de tres mesos, i finalitzarà el 22 d’agost. Al llarg d’este temps les brigades treballaran en les necessitats de neteja i condicionament de camins, barrancs, parcel.les municipals i zones de valor mediambiental

En esta primera setmana una de les brigades ha iniciat l’obra del camí de l’Almunia i netejant el camí de San Bernabeu i camí d’Oria. Una altra està fent tasques de manteniment en el Camí de Benicull, entorn del Pont de Cabanyes i en el barranc de Tora

Altra brigada es destinarà a la neteja i condicionament de les riberes del riu Xúquer, i s’encarregarà d’eliminar la vegetació no desitjada amb l’objectiu d’aconseguir l’estat natural d’este.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí