Alzira continua amb els tractaments per a pal·liar el mosquit tigre i la mosca negra

CaixaBank - MyBox

0
457
Mosquito tigre

Recorden que setembre és un dels mesos de l’any on proliferen de nou estos insectes

Des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira s’ha anunciat que se seguix actuant contra el mosquit tigre i la mosca negra. Recorden que setembre és un dels mesos de l’any on proliferen de nou estos insectes, per eixe motiu, l’àrea de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira junt amb l’empresa Lokímica han programat 4 fumigacions basades en tractaments en embornals per al mosquit tigre, que se sumen als realitzats mensualment per a la mosca negra. Els treballs s’estan realitzant en zones d’acumulació d’aigua i zones verdes com parcs i jardins i continuaran durant els pròxims mesos.

La regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha destacat que “s’està treballant de manera continuada al llarg de tot el període d’estiu, però és ara en setembre quan s’intensifiquen estes tasques de control i tractament per ser setembre un més on estos insectes generen més activitat a causa de l’oratge i fenòmens atmosfèrics típics del final de l’estiu”. A més, la responsable de Sanitat ha recordat que “també es continuarà atenent i donant solució a les queixes veïnals, realitzant actuacions en aquells barris on la ciutadania informe de la presència d’estos insectes, com s’ha fet fins ara”.

La ciutadania també pot col·laborar per tal de frenar la proliferació d’estos insectes. Des de la Regidoria de Sanitat es recomana evitar els recipients que puguen acumular aigua estancada (poals, cendrers, plats de plantes…), mantindre els nivells de clor adequats a les piscines, protegir els pous i aljubs amb malles mosquiteres, vigilar el reg per degoteig, renovar diàriament l’aigua dels abeuradors dels animals i tirar aigua als albellons setmanalment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here