Alzira conclou el tancament perimetral dels camps de futbol del seu poliesportiu a l’aire lliure

0
1896
Tancament perimetral dels camps de futbol

Amb este tancament va ha ser possible regular la utilització dels dos camps disponibles al poliesportiu

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira continua amb la tasca de condicionament de les instal·lacions esportives municipals.

Aquests dies s’ha finalitzat el tancament perimetral dels camps de futbol 1 i 2 del poliesportiu a l’aire lliure Jorge Martínez Aspar, en la zona de Tulell, tal i conforme ho sol·licitaren els clubs de futbol que utilitzen estos terrenys de joc.

«Guanyar en seguretat és el que aconseguim amb el tancament perimetral dels camps de futbol del poliesportiu de Tulell, cosa que no va a suposar camp impediment per a la pràctica de l’esport. Amb este tancament va ha ser possible regular la utilització dels dos camps disponibles al poliesportiu», segons ha manifestat Fernando Pascual, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira.

El futbol és un dels esports amb més adeptes, aficionats i jugadors, també un dels que disposa de més instal·lacions per a la seua pràctica.

El tancament dels terrenys de joc estan regulats per una normativa específica que s’ha aplicat per a dur a terme la instal·lació de les tanques als camps 1 i 2 del poliesportiu de Tulell.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí