Alzira cerca la falla més ecològica

0
809

L’Ajuntament d’Alzira ha convocat la segona edició del premi “Comissió fallera més ecològica i respectuosa amb el medi ambient”, en el qual podran participar totes les comissions del municipi que utilitzen en els seus monuments fallers materials tradicionals, tals com la fusta, palla, cartó, fang o l’argila, entre altres.

Des del divendres dia 1 de març fins al dijous 7 de març, els interessats a participar hauran de presentar en l’Oficina de La Clau una memòria descriptiva on consten els materials utilitzats en el monument, el tractament decoratiu per a l’acabat d’aquest, així com els components utilitzats per a la base. Ha d’especificar-se si es presenta el monument gran, l’infantil o tots dos.

El dia 17 de març al matí, un jurat competent en la matèria visitarà els monuments inscrits, fent pública la resolució en l’acte de lliurament de premis que s’organitza el mateix dia a la porta de l’Ajuntament. S’atorgaran dos premis, un per a la secció gran valorat en 1.500€ i un altre per a la secció infantil e en 750€, tots dos s’adjudicaran al monument faller que millor s’adapten als requisits exposats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here