Alzira celebra una nova edició d’Art al Carrer

0
684
Art al carrer a Alzira
Art al carrer a Alzira

L’Ajuntament d’Alzira ha confirmat la celebració de la que serà la cinquena edició d’Art al Carrer, els dies 25 i 26 de setembre a diferents emplaçaments de la ciutat.

Art, música, teatre, dansa, circ i il·lustració, tornen a Alzira. Es tracta d’una celebració adaptada a l’actual situació sanitària i que comptarà amb les mesures de seguretat que s’exigixen.

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha confirmat: “Hem reflexionat sobre la celebració 2020 i hem treballat de manera minuciosa per tal d’oferir cultura segura als nostres veïns i veïnes. Art al carrer és molt especial, creat i produït per l’equip de Cultura de l’Ajuntament i podem dir que enguany continuem amb la cinquena edició i també quarta edició del JIA. Hem estat treballant en programació adaptada des del mes de juny i ara continuem fent cultura segur per a públic i per als artistes. Hi ha menys actuacions que en anys anteriors, amb aforament controlat, hem d’acostumar-se a viure en estes condicions, i a fer cultura amb precaució”.

Enguany s’han plantejat l’esdeveniment de forma descentralitzada per tal d’evitar l’acumulació de gent al centre de la ciutat. D’esta manera, es podrà gaudir de la cultura a la Casa de la Cultura, plaça Major, plaça Constitució, plaça del Carbó, plaça Concha Piquer, plaça Generalitat, plaça del Mercat, plaça Cartonatges, parc Pere Crespí i pati de l’escola d’adults. D’esta manera s’ubiquen els espectacles en places amb major espai per al públic i s’eliminen els espectacles que havien tingut lloc a zones més reduïdes.

“Anime a tots els alzirenys i alzirenyes a assistir als espectacles i tallers perquè la diversió, la fantasia i l’entreteniment estan garantits. Art al Carrer oferix programació per a tots els públics i volem animar la vida i l’economia de la ciutat”, explica Aranda

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Hospital de la Ribera atén a més de 800 pacients en el seu domicili durant els primers set mesos de 2019

Per a tots els espectacles cal fer la reserva de cadires per tal de garantir les mesures de seguretat, enviant un correu electrònic a artalcarrer@alzira.es, am nom de l’espectacle, nom i telèfon de contacte, i nombre de cadires a reservar.

 

Quarta Jornada d’Il·lustració JIA

També en 2020 tindrà lloc la quarta Jornada d’Il·lustradors d’Alzira, organitzada per les artistes Mai Hidalgo i Empar Piera. En este cas les activitats tindran lloc al voltant de la Casa de la Cultura, així com al claustre de l’edifici municipal.

Dissabte s’oferirà un taller per a xiquets i xiquetes, que requerirà inscripció prèvia a jornadesilustracio@gmail.com.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here