Alzira celebra divendres la designació de la Tamorada com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat

0
677
Tamborada d'Alzira

S’inaugurarà l’escultura dedicada al confrare i a la declaració de la Tamborada com a patrimoni

Este divendres 28 de desembre Alzira celebra l’acte per tal de commemorar la designació de la Tamborada com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Els tambors i bombos sonaran, una vegada més, per tal d’anunciar que ‘Som Patrimoni’.

Programa d’activitats

A les 19:00 hores hi haurà una concentració de tambors i bombos al monument al tambor, de l’avinguda Lluís Suñer, per tal d’iniciar la desfilada avinguda avall fins a la plaça del Carbó, Ajuntament, Major Santa Caterina fins a l’altura dels cine Colón.

19:45 hores, inauguració de l’escultura de l’artista Xavier Soro dedicada al confrare i a la declaració de la Tamborada com a patrimoni. Assistirà l’autor de l’escultura. Acte seguit continuarà la desfilada fins a la plaça Major.

20:30 hores, “Trencada de l’hora” a la plaça Major.

22:00 hores, Discomòbil, amb Carlo Bell, Cristina Ferrer dj, i Rubén Simón.

“Sens dubte és un orgull per a totes les alzirenyes i tots els alzirenys que la nostra ciutat compte amb dos manifestacions declarades Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, les Falles, des de novembre de 2016, i la Tamborada, des del 29 de novembre del 2018, així que cal celebrar-ho, per això els actes estan oberts a la participació de tota la ciutadania”, segons Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here