Alzira celebra l’aniversari dels seus xiquets i xiquetes repartint gelats durant el confinament pel coronavirus

0
2024

L’Ajuntament d’Alzira, amb la col·laboració de l’empresa local Ice Cream Factory, ha preparat una campanya per a celebrar els aniversaris dels xiquetes i xiquetes de 2 a 12 anys

A partir de dimecres, l’Ajuntament repartirà gelats i una felicitació als vora 400 xiquets que celebren el seu aniversari en el mes d’abril, de manera que puguen festejar-ho amb la família.

‘Una sorpresa que et deixarà gelat!’ és el nom de la campanya que han preparat des de la regidoria de Cultura per a poder estar al costat dels més menuts en estos dies. “Agraïm a Ice Cream, que de forma molt generosa ens ha obsequiat amb diferents gelats per a portar-los a les seues cases. Un regal pensat per a compartir, en estos moments en què els xiquets i xiquetes no poden gaudir i jugar amb els seus amics i amigues” ha manifestat Alfred Aranda, regidor de Cultura.

També se farà entrega a cada xiquet d’una felicitació personalitzada en la qual, a més, se’ls convida a fer un dibuix per a recordar el particular aniversari. Podran enviar eixe dibuix per whastapp a Ice Cream, que, amb tots els dibuixos rebuts organitzarà una exposició a la seua empresa.

El regidor ha insistit que la iniciativa està fent-se amb molta il·lusió per poder dinamitzar la vida lúdica del xiquets i matissa, “És una manera de fer festa, berenar, assaborir un bon gelat, jugar, fomentar la plàstica, la família i omplir d’activitats estos dies”.

Per a fer el repartiment, el personal municipal visitarà les cases, de dilluns a divendres, seguint les mesures de seguretat. Els aniversaris que cauen en cap de semana passaran a divendres o dilluns. És una tasca important d’organització i logística per a poder arribar a les 400 cases i per això volem reconéixer l’esforç del personal municipal” afig Aranda.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La plaga de la avispilla del almendro se extiende por más comarcas

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here