Alzira celebra la seua primera Fira Animalista Solidària per fomentar l’adopció de mascotes

0
1055

Conjuntament amb esta iniciativa, s’han arreplegat més de 500 kg de pinso gràcies a les empreses patrocinadores que es repartiran entre les associacions que col·laboren

La comissió de la falla Hernán Cortés organitza, amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat, la seua I Fira Animalista Solidària d’Alzira. Amb esta iniciativa que tindrà lloc el diumenge, 17 de novembre, es pretén fomentar l’adopció d’animals.

La fira començarà a les 10 del matí a la plaça Major amb una desfilada d’animals en adopció. També hi haurà una exhibició canina de busca, detecció, obediència i habilitats. S’impartirà una classe d’obediència per part del Club Caní Units. A les 11,30h tindrà lloc una xarrada canina al voltant de la nutrició i mal comportament. La jornada finalitzarà a les 13h amb la difusió d’informació per a adopcions per part de les associacions presents a la fira.

Conjuntament amb esta iniciativa, s’han arreplegat més de 500 kg de pinso gràcies a les empreses patrocinadores que es repartiran entre les associacions que col·laboren en esta I Fira Animalista Solidària.

Esta activitat ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats i ONG’s relacionades amb els animals, així com de la regidoria de festes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here