Alzira distribueix bosses gratuïtes per tal de separar envasos, paper i cartró i vidre

0
795
Alzira reparteix tres tipus diferents de bosses per reciclar

Des de l’ajuntament s’estan repartint entre la ciutadania unes bosses del mateix color dels contenidors (groc, blau i verd) per reciclar més còmodament des de casa

L’Ajuntament d’Alzira ha posat en marxa una campanya informativa que dóna a la ciutadania unes bosses del mateix color dels contenidors (groc, blau i verd) per reciclar més còmodament des de casa.

Des del consistori es recorda que “com més reciclem menys paguem”, i que per ajudar a conscienciar la població, es fan unes campanyes de difusió amb díptics en què s’expliquen els beneficis de reciclar i quins materials van a cada un dels contenidors.

Així el govern municipal destaca que “per entendre-ho millor cal recordar la importància de ‘les tres erres'”: Reduir la quantitat de fem que produïm; reutilitzar els residus; i reciclar per obtenir nous productes del material rebutjat.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, declara que “hem de ser conscients de la importància de reciclar. Tenim dades importants respecte al percentatge de reciclatge de paper i cartó i devem conscienciar-nos per millorar estes xifres. Per això, des de la nostra Regidoria, posarem totes les ferramentes al nostre abast i l’esforç per difondre els avantatges i aconseguir, entre tots, una ciutat sostenible”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here