Alzira arxivarà el PAI del Ràfol de temps del PP que pretenia urbanitzar 500.000 m2 i fer un camp de golf

0
1057
Imatge de la superfície a la que afectava el PAI del Ràfol a Alzira

Des de l’Ajuntament d’Alzira s’afirma que la raó de la cancel·lació és la manca de rectificació d’informes, reiterats, per part de la mercantil que bàsicament es basa en l’alt ris d’inundació d’esta zona

L’Ajuntament d’Alzira té previst aprovar aquest dimecres en el ple ordinari la cancel·lació i l’arxivament del PAI de la Unitat d’Execució de la partida del Ràfol, situada al costat del riu Xúquer on una mercantil pretenia urbanitzar 500.000 metres quadrats per alternar un camp de golf de 9 forats amb una zona comercial i que va ser aprovat per anteriors governs municipals del PP i PSI.

Una de les raons per rebutjar este PAI és la manca de rectificació d’informes, reiterats, per part de la mercantil que bàsicament es basa en l’alt ris d’inundació d’esta zona.

Després de l’última revisió del PGOU, les zones que queden per a creiximent urbà d’Alzira són Tullell i el Torrejó, a banda del PAI de la Barraca, que ja estaven en l’anterior versió del Pla.

“S’ha demostrat que tots aquells PAI que havia enllestit el PP no eren necessaris, més el del Ràfol que està qualificat amb un alt risc d’inudació”, ha assenyalat la regidora d’Urbanisme, Sara Garés.

“Nosaltres apostem per un creiximent sostenible i amable de la ciutat, una ciutat que volem més verda i encarada per a les persones. La política del PP quan governava era fer una ciutat per a 80.000 persones i que a nosaltres ens pareix una barbaritat”, ha recalcat Garés.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here