Alzira aprova les noves ajudes per a la creació d’empreses en 2018

0
835
Ajuntament d'Alzira

S’ofereix una subvenció de 550 euros, equivalent al 50% de la quota mitjana d’autònom del primer any

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha aprovat aprova les bases per al programa EMPRÉN per nous autònoms en el 2018. Aquest programa d’ajudes municipals està finançat en la seua totalitat amb fons municipals i té com a objectiu incentivar els/les emprenedors/es d’Alzira, a través d’una subvenció de 550 euros, equivalent al 50% de la quota mitjana d’autònom del primer any.

En declaracions d’Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “la prioritat principal per a l’Ajuntament d’Alzira és fomentar l’ocupació, en aquest cas amb ajudes al xicotet comerç i xicotetes empreses, així com també donar facilitats a les emprenedores i els emprenedors locals, perquè sabem que en aquests moments són moltes les dificultats que estan passant. Recordem que aquestes ajudes s’inclouen dins del pla ‘Viatge a la Empleabilitat’ que contempla diversos itineraris per a facilitar la formació i la inserció laboral: des de l’orientació laboral, l’assessorament a autònoms, guia per a la formació, seguiment de les trajectòries de les persones, iniciatives per a la inserció laboral”.

D’altra banda, es pretén fomentar l’activitat comercial, prenent com a forma de pagament de la subvenció la Targeta d’Alzira per l’import de l’ajuda concedida, la qual podrà fer-se efectiva en qualsevol dels comerços d’Alzira adherits a aquest sistema de pagament. A través d’aquesta mesura es pretenen conjugar totes les accions de promoció econòmica, amb la finalitat principal que els recursos d’Alzira repercutisquen directament en la pròpia localitat en forma d’activitat econòmica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here