Alzira anuncia que les obres per a millorar la mobilitat a la zona nord finalitzaran d’acabar setembre

0
1715
Les obres volen descongestionar el trànsit de la zona.

L’objectiu de la remodelació és millorar la circulació per als vehicles i evitar l’accés al nucli urbà a través de l’avinguda de la Llibertat

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora de Seguretat i Urbanisme, Sara Garés, han visitat hui les obres de desdoblament del carrer d’Entre Naranjos, que avancen a bon ritme i que previsiblement finalitzen abans que acabe setembre.

L’objectiu de la remodelació és millorar la circulació per als vehicles i evitar l’accés al nucli urbà a través de l’avinguda de la Llibertat i donar accés directe a la CV-43 a través del nou ramal i, alhora, descongestionar el trànsit en la redona de les Fulles.

Segons declara Garés «les obres s’han desenvolupat segons el projecte, amb un vial amb una secció folgada i que tindrà il·luminació per a garantir més seguretat. A finals de setembre finalitzaran els treballs i serà quan s’informarà a la ciutadania com s’estructurarà el trànsit de la zona».

L’alcalde declara «férem un estudi del trànsit de la zona i consideràrem que calia fer l’esforç municipal per a donar més fluïdesa al trànsit de la redona i, dins de les possibilitats, estes obres són la millor opció. Quasi a punt de finalitzar les obres, ens reafirmem que serà una inversió ben realitzada per a facilitar la mobilitat en una de les zones d’Alzira més concorregudes».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí