Alzira aconsegueix l’aigua potable amb menys nitrats de la seua història

0
1914
Els actuals nivells a Alzira són de 12 mg de nitrats per litre

L’Ajuntament d’Alzira destaca que la fita abans de la data prevista, donant solució a un problema històric que afectava a la població

Els veïns d’Alzira ja disposen de l’aigua potable amb menys nitrats de la seua història. Així s’ha informat des de l’Ajuntament d’Alzira que explica que s’ha assolit un percentatge de 12mg/l, índex límit amb el qual es pot aplegar fent la mescla d’aigua de pou i la potabilitzadora

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística, es va començar un procés de regulació d’entrada d’aigua des de la potabilitzadora als dipòsits municipals per tal d’aconseguir el volum d’aigua de 2,8 Hm3, que proporcionaria a la població l’aigua amb millor qualitat enregistrada fins al moment, amb la previsió de finalitzar les quatre fases necessàries del procés a meitat del mes de març, però que s’ha assolit ja a hores d’ara, a finals de febrar.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, recorda que»estem més que satisfets amb el treball realitzat, tant dels tècnics de l’Ajuntament com de l’empresa Aguas de Valencia. Un objectiu aconseguit amb el treball incansable i la lluita que, des de fa molts anys, començarem perquè Alzira tinguera aigua saludable. A hores d’ara podem dir a tots els ciutadans, als veïns i veïnes d’Alzira que poden veure aigua de l’aixeta amb total tranquil·litat i sense perill per a la salut».

Fernando Pascual també destaca que «amb l’informe presentat per l’empresa, respecte als valors actuals, podem dir que beure aigua de l’aixeta és la millor notícia per a l’economia de les famílies, ja que la despesa destinada a la compra d’aigua embotellada, ronda els 600 euros anuals, diners que a partir d’ara pot ser un estalvi considerable per a les famílies».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí