Alzira acaba la intervenció de millora de l’eficiència energètica del Magatzem de Cucó

0
1394
Magatzem de Cucó a Alzira

Les obres realitzades han consistit a executar solucions de fusteria exterior de caràcter innovador per a la façana de l’edifici incloent elements com vidres i marcs de finestres

El darrer mes de juliol de 2019 varen finalitzar les obres de millora de l’eficiència energètica dutes a terme al Magatzem de Cucó en el marc del projecte PROMINENT MED i que s’iniciaren a l’abril del mateix any.

Les obres realitzades han consistit a executar solucions de fusteria exterior de caràcter innovador per a la façana de l’edifici incloent elements com vidres, marcs de finestres, així com altres elements complementaris, a fi de reduir el consum d’energia futura de l’edifici i les emissions de CO2 associades, al mateix temps que aporten un grau d’insonorització adequat a l’ús que es pretén donar a l’edifici com a ‘Casal Jove’.

Amb esta licitació es va demanar a les empreses que les seues propostes de solucions reduiren, com a mínim, un 5% la demanda de refrigeració i calefacció amb la instal·lació de la fusteria exterior de l’edifici. La proposta guanyadora ha proposat una solució que aconseguix un 15% de reducció respecte a la solució convencional, no innovadora.
A través del projecte PROMINENT MED es perseguix promocionar la compra pública d’innovació (CPI) com a eina que contribuïsca a millorar la sostenibilitat econòmica i ambiental de la Ribera, mitjançant l’adquisició de productes amb alt component d’I+D+i a PIMES i emprenedores i emprenedors, i aconseguir per altra banda oferir un millor servei públic final per al ciutadà.

El projecte PROMINENT MED és un projecte subvencionat per la Comissió Europea a través del programa INTERREG MED i amb el qual participa el Consorci de la Ribera, l’Ajuntament d’Alzira i altres entitats de diversos països europeus.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí