L’Ajuntament d’Alzira destinarà fins a final d’any 200.000 euros a millorar l’accessibilitat de les voreres

0
1070
Imatge d'una de les últimes intervencions realitzades a Alzira

Des del consistori es destaca que l’última actuació urbana realitzada beneficia tant el comerç de la zona com a la seguretat dels vianants

L’Ajuntament d’Alzira ha anunciat que per a l’últim quadrimestre de l’any s’han previst la inversió de 200.000 euros per a portar endavant tasques de millora de l’accessibilitat a les voreres de la ciutat. Des del consistori es destaca que l’última actuació en este sentit s’ha realitzat al tram del carrer Reis Catòlics comprés entre Hort dels Frares i el carrer Colmenar.

“Les voreres en este tram eren molt estretes, en algun punt inclús quasi inexistent, la qual cosa generava molts inconvenients a l’hora de passar per este carrer que, a més, registra un trànsit intens”, ha declarat la vicealcaldessa i regidora de Comerç, Isabel Aguilar.

La regidora es mostra satisfeta del resultat final de l’actuació, ja que esta era una reivindicació plantejada pels comerços d’este emblemàtic carrer alzireny. “Hem complit les peticions dels comerciants i hem ampliant les voreres”, ha aclarit Aguilar.

Les tasques de condicionament d’ampliació de les voreres han estat a càrrec de la Regidoria de Gestió Urbanística, gestionada per Fernando Pascual, el qual manifesta que la intenció del govern municipal és la de seguir realitzant actuacions a les voreres de tota la ciutat.

Pascual ha visitat junt amb la vicealcaldessa i regidora de Comerç, Isabel Aguilar, la finalització de les obres d’ampliació de les voreres. Ambdós coincidixen a assenyalar que esta actuació beneficia tant el comerç de la zona com a la seguretat dels vianants.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí