Alzira dóna 12 noves ajudes ‘Emprén’, per a ajudar als nous autònoms

0
1208
Idea ha estat una eina per fomentar l'empleabilitat d'Alzira

Ha hagut un increment important de beneficiaris i beneficiàries d’aquestes ajudes durant el 2018, un total de més de 70 persones, prop d’un 40% més que l’any anterior

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i l’agència municipal IDEA, ha concedit 12 noves ajudes ‘Emprén’ a nous i noves autònoms/es amb una dotació de quasi 7.000 euros. Es tracta de les primeres ajudes d’aquest 2019 a aquelles persones que, estant en l’atur, s’han donat d’alta com autònoms/es o han constituït una nova societat i un nou negoci en la nostra ciutat. L’ajuda equival a un 50% de la quota mitjana anual d’autònom i s’atorga mitjançant la targeta ‘Alzira’, a la qual poden estar adherits tots els comerços i negocis que així ho demanen.

Segons ha valorat Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: «hi ha hagut un increment important de beneficiaris i beneficiàries d’aquestes ajudes durant el 2018, un total de més de 70 persones (prop d’un 40% més que l’any anterior) que han apostat per dur a terme una nova activitat en la nostra ciutat i s’han assessorat i informat a través de l’Ajuntament. Cal felicitar als i les responsables del servei de Creació d’Empreses d’IDEA, perquè han aconseguit dotar de tot un programa de noves ajudes i de suport al xicotet comerç i empresariat i així s’ha pogut aplegar a més gent cada volta. Creant més xarxa i teixit empresarial local es donen més oportunitats de treball i es fa una ciutat més cohesionada».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí