Alzira inaugura l’11a Setmana Econòmica on reunirà experts per millorar el teixit econòmic local

0
756
L'alcalde d'Alzira, durant la inauguració de l'11a Setmana de l'Economia

L’alcalde Diego Gómez afirma que: “Superem l’època de la queixa i fem possible una Alzira més competitiva dins de la Comunitat Valenciana”

La Casa de la Cultura d’Alzira ha acollit este dilluns la inauguració de l11a Setmana de l’Economia, una trobada que ja s’ha consolidat entre els esdeveniments econòmics de referència a la Comunitat Valenciana, amb una participació de 600 persones.

En l’acte inaugural han intervingut l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el regidor de Desenvolupament Econòmic, Ivan Martínez, el president de l’Associació Empresarial, Raúl Tudela, i Concepción del Ruste, subsecretària de la Conselleria d’Economia.

Economistes com Eduardo Garzón i Joan Ramón Sanchis, a més d’emprenedors de la talla de Carlos Ferrando, mostraran la seua saviesa i experiència en el món empresarial alzireny al llarg de la setmana.

Diego Gómez, alcalde d’Alzira, ha recalcat en el seu discurs que a “Espanya tenim una taxa d’atur jove al voltant del 33%. La precarietat laboral dels nostres fills i filles es veu reflectida en un sou inferior a 1.000 euros. En els últims 10 anys el poder adquisitiu de la gent entre 20 i 35 anys ha decaigut a límits desesperants. I la tornada dels nostres estudiants formats, repartits per molts països i comunitats, encara no s’ha produït”.

També ha fet un repàs als problemes de la ciutat, respecte al món empresarial, com la connexió amb l’AP7, l’alt cost econòmic per a les empreses d’electricitat i el Corredor Mediterrani o “la millora dels nostres polígons ofegats per un PATRICOVA demolidor”, ha explicat l’alcalde.

Gómez ha encorajat un auditori replet: “No ens hem reunit hui ací per lamentar-nos. No som ací per queixar-nos. Passem-ne pàgina i treballem tots junts per construir un futur en què garantim els actuals i els futurs llocs de treball, que han de ser més i millor qualificats. Superem l’època de la queixa i fem possible una Alzira més competitiva dins de la Comunitat Valenciana, una Alzira on fructifique la creació de treball i el progrés social i econòmic”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Alzira inaugura dissabte un parc amb aparells per fer exercici a l'aire lliure

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here