Alzira concedirà 100 beques per a cursos on-line i de targetes professionals per a aturats

0
1107
Les iniciatives d' Alzira s'impulsen a través de l'empresa municipal IDEA

L’Ajuntament d’ Alzira també ha aprovat les bases de dos nous projectes europeus de voluntariat juvenil dins del programa Erasmus+

La regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, de la mà de l’empresa municipal IDEA, ha aprovat les bases per a la concessió de 100 beques gratuïtes per a cursos on-line d’Aula Mentor del Ministeri d’Educació (en què des d’IDEA se n’oferten més de 120) i per a l’obtenció de targetes professionals (carnet de manipulador d’aliments, per a la Targeta Professional de la Construcció, per a Carretons Elevadors i de Plaguicides).

L’objecte d’aquestes beques és l’exempció del pagament del curs finançat, que està pressupostat aquest programa en 10.000 euros, i el que es persegueix és que les persones a l’atur puguen desenvolupar vies de formació, que permeten incrementar la seua capacitació i més oportunitats de trobar un treball.

Segons explica Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: «aquest programa de formació, amb recursos municipals, ja va arrancar en el 2016. Des de l’Ajuntament d’Alzira continuem invertint en formació i donant noves oportunitats a les persones que busquen un lloc de treball».

Les persones interessades poden adreçar-se a les dependències d’IDEA o bé telefonant al 96.245.51.01.

Voluntariat europeu

D’una altra banda la regidoria i IDEA també han aprovat les bases de dos nous projectes europeus de voluntariat juvenil dins del programa Erasmus+ què tenen com a finalitat fomentar la mobilitat i la cooperació europea en el marc de la joventut, al qual es poden acollir quatre joves de la nostra ciutat que vulguen complementar la seua formació en altres estats.

Per una banda el projecte ‘Young Entrepreneus Rejuvenate Rural France’ organitzat per La Giraudiere tindrà lloc a Brossac (França) amb l’objectiu de promoure l’emprenedurisme entre els joves en les àrees rurals. Aquest programa està dirigit a tres participants amb una durada de 5 mesos.

El projecte ‘Percorsi a Sostegno del Benessere Educativo’, organitzat pel CEMEA del Mezzogiorno Onlus, tindrà lloc a Roma. L’objectiu d’aquest projecte, amb una durada de 9 mesos, consisteix en contribuir al treball diari d’organitzacions que s’ocupen dels programes d’educació no formal: com ara en les TIC, la participació en associacions o les polítiques en joventut. D’ací es podrà beneficiar un voluntari.

Les persones interessades poden adreçar-se a les dependències d’IDEA o bé telefonant al 96.245.51.01.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí