Alumnes de l’IES Segrelles d’Albaida donaran classe al carrer en protesta per la falta de professors

0
954
aula
Les aules esta vesprada quedaran buides

Esta vesprada a partir de les 18,30 els alumnes dels cicles formatius de l’IES Josep Segrelles d’Albaida donaran classes al carrer per exigir el professor del cicle d’educació infantil que reclama l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de la Vall d’Albaida ja que «la conselleria continua sense fer-nos cas». Així, segons s’ha anunciat des de l’AMPA, els estudiants de perruqueria pentinaran al carrer, els d’administratiu trauran comptes al carrer, els d’eduació infantil canviaran bolquers al carrer etc.

L’AMPA comarcal també ha informat de que s’ha contactat amb els diversos centres de la Vall d’Albaida per recabar la informació sobre les mancances de docents que existeixen. D’esta forma defensen les mesures de protesta afirmant que «pareix ser que la conselleria ha tancat les borses per als cicles formatius i no les pensa tornar a obrir».

L’institut Josep Segrelles s’ha queixat de que falta «un professor per als cicles formatius així com per a un PQPI (Programa de Qualificació Professional Inicial)”. Des de l’Ampa comarcal es manifesta també han lamentat que “pareix ser que hi ha prou centres que els falta algun que altre professor”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí