Alteatre obri la convocatòria per a la seua XVII edició

0
562
Foto d'arxiu d'una edició anterior.

Els grups de teatre no professionals tenen de termini fins al pròxim 8 de març per sol·licitar la seua participació en Alteatre 2019; així ho ha donat a conèixer el regidor de Cultura, Diego Zaragozí.

Les representacions a concurs de la XVII Mostra de Teatre Amateur tindran lloc els dies 6, 13, 20 i 27 de juliol a la Plaça de l’Aigua i la clausura i deliberació del jurat serà el 28. Dia en què el grup local de teatre Pla i Revés, impulsor de la iniciativa, posarà en escena una obra.

«El certamen té per objecte fomentar el desenvolupament de les arts escèniques entre grups de teatre no professionals»; ha explicat Zaragozí, que ha indicat que podran participar tots els grups de teatre aficionat d’adults que es troben legalment constituïts com a associació sense ànim de lucre i que tinguen el corresponent codi d’identificació fiscal.

«Cada grup podrà presentar a concurs totes les obres que desitge, encara que només se li seleccionarà una obra, la durada oscil·larà entre els 75 i 100 minuts. Les representacions hauran de ser en valencià o en castellà «; ha apuntat el responsable municipal de Cultura.

Pel que fa a la sol·licitud i documentació que s’ha d’aportar aquestes s’han de formalitzar de forma telemàtica a través de www.alteacultural.com Per a qualsevol dubte referent a la sol·licitud es podrà consultar per correu electrònic a: 400altea.es

Els grups seleccionats percebran una quantitat de 900 € en concepte d’actuació. A més, la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana lliurarà una subvenció addicional a cada un dels grups actuants que es troben federats i al corrent de les obligacions amb la Federació. Seran 4 els grups seleccionats que es donaran a conèixer a mitjans d’abril.

L’edil de Cultura, Diego Zaragozí ha animat els grups de teatre amateur a participar, «ja que amb aquest tipus d’iniciatives el teatre amateur es veu enriquit any rere any, a més que obri les portes a noves representacions, que amb molta il·lusió i esforç preparen els integrants dels grups de teatre emprant el seu temps lliure en els assajos».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here