Altea Fornés, de la Falla Beniopa, serà la xiqueta del bateig en Gandia

0
2486

La xiqueta Altea, naixcuda fa tres dies, serà la Xiqueta del Bateig, protagonista absoluta davant tots els fallers i falleres de Gandia, el pròxim 16 de març

La xicoteta Altea va nàixer el passat 13 de gener i és filla d’Almudena Perelló i Carlos Fornés de la Falla Beniopa. Altea serà el centre d’atenció el dia 16 de març quan se celebre el seu bateig davant de tots els fallers de Gandia, amb la presència dels padrins honorífics, el Delegat amb les Falles, José Manuel Prieto i de la Fallera Major de Gandia, Sara Sanvíctor. El tradicional bateig faller tindrà lloc el pròxim 16 de març a l’església de Sant Josep.

Els pares són membres de la Falla Beniopa i persones molt arrelades a les festes josefines. Sa mare, Almudena Perelló ha ostentat els càrrecs de Reina de Falla, del Foc, de la Poesia i Padrina. A més fou pregonera de les Falles de Gandia l’any 2005, sent un referent de les dones falleres i gandianes. El seu pare, Carlos Fornés ha estat Tresorer i Comptador de la Falla Beniopa des de 2012 fins a l’actualitat. L’amor per la festa fallera també l’han inculcat a Ausiàs, el germanet d’Altea, que amb tan sols 4 anys ja ha començat la seua trajectòria fallera dintre de la comissió de Beniopa, sent padrinet l’any 2015.

Els avis materns també són persones arrelades a les falles. La iaia d’Altea, Lolín Ramírez fou la primera pregonera de les falles l’any 1998, donant així la importància que es mereixen a les dones dintre de les festes josefines. El iaio d’Altea, Fernando Perelló pertany a la Falla Beniopa des de la seua fundació i ha inculcat el seu amor per les falles tant a les filles com a la resta de la família.Recordem que aquest bateig estarà presidit per les Falleres Majors de Gandia, Sara Sanvíctor i Núria Llopis. Sara Sanvíctor junt amb la xicoteta Altea farà la desfilada amb les falles de Gandia fins a arribar a l’Ajuntament on es farà el lliurament dels banderins.

Per a vore les notícies destacades del dia, fes clic ací.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here