Altea ultima el Pla Edificant amb les demandes de l’IES Bellaguarda

0
1596
Un dels moments de la visita.

Les edils d’Educació, Vicenta Pérez; i Urbanisme, Imma Orozco, acompanyades pels tècnics municipals i la direcció de l’IES Bellaguarda, giraven visita a les instal·lacions de l’institut per tal de perfilar la demanda del centre a incloure en el projecte Edificant de la Generalitat Valenciana.

Amb la inclusió d’aquest projecte de millora d’instal·lacions del gimnàs i reparació de filtracions en l’última planta de l’IES Bellaguarda es completen les validacions que el consistori alteà ha traslladat a Conselleria d’Educació com a objecte del Pla Edificant de millora d’instal·lacions als centres educatius d’Altea.

Com ha recordat la responsable municipal d’Educació, «els projectes sol·licitats pels diferents centres públics del municipi ja han estat validats». «Aquest l’IES Bellaguarda era l’únic que quedava per validar i quant Conselleria li done el vistiplau ja tindrem aprovats tots els projectes sol·licitats pels col·legis i instituts d’Altea a falta de seguir amb les tramitacions corresponents», ha afegit Vicenta Pérez.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí