Altea tindrà els seus dos primers punts públics de recàrrega de vehicles elèctrics

0
1603

L’ajuntament d’Altea ha rebut una subvenció de 12.218 € de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial per a la implantació de dues estacions de recàrrega elèctrica per a vehicles. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí.

Segons els detalls aportats per l’edil, “esta subvenció, que correspon al programa d’estalvi i eficiència energètica de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, permetrà que Altea tinga abans que acabe l’any els seus dos primers punts públics de recàrrega per a vehicles elèctrics”.

Plaça de l’Ajuntament.

Zaragozí ha apuntat que un dels punts estarà ubicat al poble antic del municipi, a la zona de Palau Altea i l’altre al nucli urbà i zona comercial, concretament a la Plaça dels Esports.

El responsable municipal d’Infraestructures i Escena Urbana ha assenyalat que “esperem que estos dos punts de recàrrega donen comoditat als usuaris d’este tipus de vehicles i al seu torn servisquen com a incentiu als conductors, que van a adquirir un nou vehicle, al fet que aquest siga elèctric o híbrid i contribuir així a la reducció dels nivells de contaminació “.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here