Altea supera el 97% del percentatge d’ocupació en el mes d’agost

0
651

Segons les dades facilitades pels establiments hotelers alteans així com per la patronal hotelera HOSBEC, l’ocupació del mes d’agost en Altea ha estat molt similar al de l’any 2018, amb tot just un descens de mig punt, aconseguint una mitjana del 97,27%.

Així ho ha donat a conèixer l’edil de Turisme, Xelo González, que ha fet balanç de les xifres d’ocupació a Altea del mes de agost.

Altea
Carrer Major d’Altea.

Amb les xifres a la mà, Altea lidera el rànquing d’ocupació de la Costa Blanca a la primera quinzena del mes d’agost.

Pel que fa a les visites guiades, organitzades per la regidoria de Turisme, la participació ha estat un poc inferior a la de l’any passat, arribant als 284 assistents. Les rutes que s’han ofert durant l’agost han estat les d’Altea, Altea la Vella, Quintanes i Barranquet, Camí Reial i Cap Blanch.

Pel que fa a les atencions a l’Oficina de Turisme i el Punt d’Informació al Poble Ántic del mes d’agost, aquestes han patit un lleu descens respecte a les de 2018 en el mateix període, però les xifres segueixen sent positives amb un total de 3.373 atencions a la Tourist Info i 1.714 en el Punt d’Informació del nucli antic.

Xelo González ha destacat, a diferencia de l’any passat, “que el porcentatge de turistes nacionals, 62%, ha sigut superior al de turistes estrangers amb un 38%. Y dels turistes estrangers, s’ha percebut un descens important dels británics, degut a la propia situación nacional que viuen”.

Finalment, l’edil de Turisme ha valorat positivament les xifres de tot l’estiu.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here