Altea rep el premi a l’administració responsable de la Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana

0
1620
Altea
Un dels moments de la gala virtual.

L’Oficina de Projectes Europeus d’Altea ha rebut el premi a “l’administració responsable” atorgat per la Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana. El reconeixement s’entrega conjuntament amb les associacions Creu Roja, Corazón Expres i De Amicitia.

En representació del consistori, el premi ha sigut entregat a Mari Laviós, regidora de Participació Ciutadana i responsable de l’Oficina de Projectes Europeus. Per a la regidora, rebre este premi significa que “l’esforç de l’Ajuntament d’Altea per millorar el treball en equip amb les associacions s’ha vist recompensat”. “El nostre objectiu ha sigut i és la col·laboració entre les associacions i l’administració, amb la finalitat de crear sinèrgies que redunden en benefici de la nostra ciutadania”, indicava.

La participació en estos premis, segons apunten fonts municipals, s’ha basat en la creació del Panell del Voluntariat dins del programa europeu “Urbact, ciutats voluntàries” que aferma i potencia el voluntariat a les ciutats europees. El programa tracta d’unir administracions i associacions per a que treballen conjuntament i creen sinergies i eixes accions conjuntes per a ajudar a la població.

L’entrega del premi va ser a càrrec de Miguel Salvador, president de la Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana, qui va destacar el mèrit d’Altea per a obtindre este reconeixement. “S’ha aconseguit mobilitzar a més de 150 voluntaris atenent a més 4.000 persones, amb més de 1.500 intervencions en persones majors”, ressaltava. A més, va voler insistir en que la decisió de la junta va ser unànime.

Per finalitzar, la regidora comentava que “aquest projecte, on treballen diferents països europeus com Itàlia, Irlanda, Polònia, Croàcia, Alemanya, Portugal, Espanya, representada per Altea; i Xipre com a líder del projecte; fa que treballem per eixa transferència de bones pràctiques en matèria de voluntariat. Este premi ens espenta a seguir millorant i fomentant el paper del voluntariat que ha estat i està a primera línia, així que aquest premi és per a totes elles i ells”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí