Altea renova les instal·lacions del dipòsit de les Rotes

0
224
Altea
Detall de la renovació.

El regidor de Cicle Hídric en funcions, Roque Ferrer, informa sobre la renovació de les instal·lacions en el dipòsit municipal d’aigua potable de les Rotes a Altea, que tenen per objecte un ús més eficient del recurs; incrementar la salubritat i augmentar l’operativitat en la distribució d’aigua potable, adaptant-la a les necessitats actuals de la població.

Com ha revelat l’edil, els treballs a realitzar atenen a tres punts diferents. D’una banda la renovació de les vàlvules de sortida del dipòsit. «Les vàlvules actuals no funcionen correctament, de manera que no poden ser maniobrades i romanen obertes de manera contínua. Això provoca que els gots no puguen ser usats selectivament en funció de les necessitats», ha explicat l’edil.

En segon lloc s’han d’executar entrades independents a cada un dels gots ja que «actualment només un dels gots rep aigua, bé a través de la seua connexió amb el dipòsit de Montahud o amb el de Sant Xotxim, omplint-se l’altre a través de la sortida del dipòsit. Això provoca que els gots no puguen ser buidats selectivament per a tasques de manteniment o supervisió i amb aquesta actuació se solucionarà»; ha puntualitzat Ferrer.

I en tercer lloc, s’ha de realitzar un bypass per al ponteig del dipòsit, «el que permetrà dur a terme les obres sense tallar el subministrament a la població durant les 11 setmanes que es prolongaran les mateixes, o a futur en les tasques de manteniment i reparació del dipòsit», ha conclòs Roque Ferrer, regidor de Cicle Hídric en funcions.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here