Altea recuperarà la seua capacitat màxima al mercat de la fruita el 4 de maig

0
1747
Altea
Mercat de la fruita.

El regidor de Comerç i Mercats, Miguel de la Hoz, ha anunciat que a partir del pròxim dimarts, 4 de maig, el mercat de la fruita i la verdura tornarà a estar al 100% de la seua capacitat.

Com explica l’edil, “seguint les recomanacions de la resolució del 23 d’abril de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorden mesures en matèria de salut pública en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, ja es permet ampliar fins el 75% dels llocs habitualment autoritzats en l’espai de costum, i fins a un 100% si s’amplia l’espai disponible”.

“Nosaltres hem optat per aplicar esta segona opció i ampliar l’espai, fins al carrer Bon Repós, i reduir en metres algunes parades perquè puguen tornar al mercat tots els llocs de venda que compten amb autorització i sempre mantenint les distàncies de seguretat”; ha matisat el regidor.

Miguel de la Hoz ha recordat la necessitat de mantenir les mesures de seguretat i higiene recomanades per les autoritats sanitàries, com són el deixar espai entre parades; mantenir la distància de seguretat entre els clients i les parades; l’ús obligatori de la mascareta i l’ús del gel hidroalcohòlic a l’entrada i eixida.

“Volem que el mercat torne a la normalitat i recupere la seua activitat anterior però pensant sempre en la seguretat de les persones i vetllant pel compliment de les mesures higienicosanitàries vigents”; ha conclòs el regidor de Comerç i Mercats.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here