Altea presenta els cartells de les Festes Majors

0
980
Un dels moments de la presentació.

La plaça de l’Aigua va acollir el passat divendres, 3 d’agost, la presentació dels cartells anunciadors de les Festes Majors d’Altea 2018 en Honor al Santíssim Crist del Sagrari, i de Moros i Cristians en Honor a Sant Blai que tindran lloc del 21 al 25 de setembre. Durant l’acte també es va donar a conèixer el llibre-programa de festes.

L’acte va comptar amb una nombrosa assistència de públic i amb la presència de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; i el regidor de Festes, Vicent Ripoll; qui va felicitar als autors dels cartells de les Festes Majors d’Altea 2018, “els dos han sabut reflectir perfectament les nostres festes”.

El regidor va agrair el treball que han realitzat les “filaes” de moros i cristians i la Federació. També va ser l’encarregat de la presentació de l’autora del cartell del Crist del Sagrari, Sibylle Schlotter, fotògrafa i titular de la Fundació Schlotter. Ripoll va destacar el protagonisme de la dona en la festa, reflectit en el cartell.

Per altra banda, Schlotter afirmava que va intentar plasmar tot allò en que es va fixar en arribar a Altea. El regidor i l’autora van ser els encarregats de descobrir el cartell al públic.

L’acte va comptar amb la intervenció del president de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai, Vicent Lloret, encarregat de fer la presentació de l’artista del cartell de les Festes de Moros i Cristians 2018, Juan Negro Devesa, de la Filà Cora d’Algar.

Lloret declarava que “el cartell reflectia els dies de festa al incloure de manera discreta els arcs de l’avinguda Jaume I, carrer principal dels actes de festes”. Els reis moro i cristiana, Pedro Parra i Maria Lloret, van descobrir el cartell al públic.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El Circuit Ricardo Tormo de Cheste modifica el seu pla d'accessos de cara al Gran Premi Motul

L’encarregat de tancar l’acte va ser l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, qui va voler felicitar als dos autors dels cartells i va afegir que “aquest acte suposa l’inici del compte enrere per als dies grans del nostre poble”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here