Altea posa en marxa una campanya de recollida de productes de neteja i material de jardineria i obra per a la Vega Baixa

0
1364

La regidoria de Benestar Social, Sanitat, Dependència i Majors de l’Ajuntament d’Altea, donada la complicada situació que travessa la comarca del Baix Segura per culpa de les inundacions de la passada setmana, havia posat en marxa una campanya de recollida de productes d’higiene personal, que a instància de les necessitats de la zona, canvia a productes de neteja de la llar i a material de jardineria i obra. Així ho informa l’edil d’àrea, José Luís León Gascón.

Segons ha explicat el regidor, “ara els productes que es van a recollir, perquè així se’ns ha demanat des de la zona afectada, són pals de fregar, escombres dures, guants de fregar, lleixiu, amoníac, cubs i productes d’higiene de la llar en general; a més de pales, aixades, botes d’aigua, etc. Els punts de recollida són els col·legis, Ajuntament, Centre Social, Casa de Cultura, Extensió Administrativa d’Altea la Vella i dependències de la Policia Local “.

Altea
José Luis León Gascón, regidor.

Els productes podran ser lliurats fins el proper divendres 20 a les 19 h en els edificis públics que romanen tancats el cap de setmana i fins el diumenge 22 de setembre a la Policia Local.

José Luís León Gascón ha apuntat que es realitzarà un primer lliurament el dilluns i si queden productes, després de les festes patronals es duria a terme una altra.

“Des de l’ajuntament d’Altea i la regidoria Benestar Social i Sanitat, ens agradaria que la ciutadania aporte el seu granet de sorra per ajudar els afectats per la tragèdia i que siguen partícips en la mateixa”; ha conclòs el regidor.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here