Altea organitza visites guiades per Setmana Santa

0
1461
Platja La Roda d'Altea.

La regidoria de Turisme ha organitzat un nou cicle de Rutes Guiades, que es duran a terme de l’1 a el 4 d’abril, amb motiu de la festivitat de Setmana Santa. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Xelo González.

Una activitat que, a conseqüència de la situació sanitària actual provocada per la COVID-19, comptarà amb un nombre màxim de participants, de manera que és necessària la inscripció prèvia dels interessats. Ha explicat la regidora, qui ha apuntat que «les rutes previstes s’han dividit en dos tipus d’activitat; una que compleix amb el format de visita guiada, en què el nombre màxim de participants serà de 14 més el guia i una segona qualificada com Gynkhana, destinada a públic familiar, en què el nombre màxim d’assistents podrà ser de fins a 30 persones, ja que els diferents grups no van a coincidir en un mateix espai».

Es tracta d’una activitat gratuïta, les microrrutes seran guiades per Joan Such de Rutes Altea i Tramuntana serà l’encarregada de les gimcanes. La ruta tindrà una durada aproximada d’1 hora i mitja i la gimcana de 2 hores.

Les visites tindran com a punt de partida diferents llocs del municipi com són l’Oficina de Turisme, Palau Altea o el pàrquing del riu Algar.

A l’acabar la visita es lliurarà als participants una motxilla de Visit Altea.

Les inscripcions s’hauran de materialitzar en l’Oficina Municipal de Turisme, c/Sant Pere 14; al mail altea@touristinfo.net o telefonant al 965 84 41 14.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí