Altea optarà a les subvencions del SERVEF que garanteixen 3.000 llocs de treball jove a la Comunitat

0
840
Diego Zaragozí, regidor de Foment de l'ocupació.

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) convoca dues subvencions per a incentivar la contractació de persones joves (EMPUJU) i persones joves qualificades (EMCUJU) per part d’Entitats Locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Ajudes a les que l’ajuntament d’Altea ja va tenir accés el passat any i aspira a repetir. Són 3.000 els joves que podran beneficiar-se d’aquests treballs gràcies a les dues ajudes.

Els joves, d’entre 16 i 30 anys, podran beneficiar-se d’aquests ajudes impulsades pel programa Avalem Joves Plus, cofinançat pel Fons Social Europeu. L’ajuntament d’Altea, qui ja va sol·licitar aquests ajuts l’any passat, pretén repetir l’experiència i demanar aquests incentius econòmics que ofereix el SERVEF.

El regidor de Foment de l’Ocupació, Diego Zaragozí, insta tots els joves aturats de la localitat a inscriure en el Servei Valencià d’Ocupació i Formació i en els fitxers del Sistema Nacional de Garantia Juvenil ja que per poder ser beneficiaris, els joves han d’estar inscrits en el SERVEF com a demandants d’ocupació i en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i recorda que “només es tenen en compte com a beneficiaris finals de les ajudes els que estiguin inscrits en els esmentats fitxers”.

Aquesta oportunitat laboral servirà no només per millorar el seu currículum, sinó també per millorar les seues competències i habilitats professionals. Els contractes de treball han de ser de 12 mesos.

En cas de dubte sobre el procediment, l’ajuntament d’Altea recorda que el seu tècnic d’Ocupació atendrà personalment a tota persona que vulga assessorament al respecte a la Casa de la Cultura d’Altea, de dilluns a divendres, al mAlteaatí.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here