Altea obri les portes de les noves instal·lacions del Jutjat de Pau

0
1210
Jutjat de Pau.

El Jutjat de Pau d’Altea presta els seus serveis des del passat dilluns, 6 de maig, a les noves instal·lacions del passatge Llaurador, als baixos del Mercat Municipal, en ple centre urbà d’Altea, el que suposa apropar l’administració a la ciutadania.

Les obres de condicionament d’aquestos locals han estat executades per l’Empresa Pública (PDM) i han consistit en adequar les instal·lacions a les necessitats del jutjat. S’ha remodelat l’immoble per disposar d’una sala de vistes, un arxiu i despatxos per al jutge, el secretari, i una zona de treball per a les tramitadores. A més d’això, les instal·lacions compten amb un bany per als usuaris i s’ha adaptat un altre per a persones amb mobilitat reduïda. Cal destacar que el local que acull ara el Jutjat de Pau compta amb tots els requisits d’accessibilitat.

La durada de les obres ha estat de dos mesos i van començar una vegada l’Ajuntament va recuperar aquest immoble municipal. El trasllat a aquestes noves instal·lacions, segons apunten fonts municipals, es feia necessari perquè el Jutjat estava ubicat en un espai amb dificultats d’accessibilitat i altres mancances.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí