Altea llança la convocatòria per participar a la Nit de l’Art

0
1391

La Regidoria de Cultura de l’ajuntament d’Altea torna a programar la Nit de l’Art, que enguany celebrarà la seua IV edició els dies 3, 4 i 5 de juny.

“Amb l’ànim de dinamitzar la cultura i la creació contemporània al municipi d’Altea, la Nit de l’Art es planteja com un espai viu d’experimentació i trànsit artístic”; explica la regidora de Cultura, Aurora Serrat, que ha apuntat que “es tracta d’una convocatòria oberta, adreçada a la selecció d’innovadors projectes de vídeo creació, instal·lació o performance per a conformar un itinerari artístic temporal al nucli urbà”.

Plaça de l’Ajuntament.

Els artistes interessats a participar poden descarregar-se les bases de la convocatòria en la pàgina web de l’ajuntament d’Altea o al Facebook de la Nit de l’Art. El termini de presentació de projectes s’obri l’1 de març i s’allarga fins al dia 28 del mateix mes.

A més, la responsable municipal de Cultura ha ressaltat que “la Nit de l’Art s’obri també a tots els artistes i artesans locals que vulguen formar part del circuit guiat d’Open Studios Nit de l’Art / Altea 2021 amb una convocatòria oberta”.

“Tot i la satisfacció de continuar treballant i programant estes activitats, som conscients de la situació sanitària de moment pel que s’aplicaran totes les mesures, normatives i recomanacions que marquen les autoritats sanitàries i sense cap dubte estaran incloses durant tots els actes i actuacions”; ha matisat Aurora Serrat, que ha conclòs animant a la participació.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here