Altea inicia la fase de participació del Pla Director Bicicleta i vehicles de mobilitat personal

0
1455
Altea
Pla Director Bicicleta.

L’ajuntament d’Altea va possar en marxa el passat mes de desembre l’elaboració d’una eina de planificació referència per als modes de transport que són les bicicletes i els VMP o vehicles de mobilitat personal i ara, inicia la seua segona fase amb la participació ciutadana. Així ho ha explicat l’edil de Medi Ambient i Urbanisme, José Orozco.

Com explica l’edil, «l’objectiu del pla és crear un document de planificació per als propers anys i promoure estos modes de transport entre les persones d’Altea i les que ens visiten, afavorint així, la sostenibilitat, la salut, la seguretat viària, l’economia i l’ocupació entre altres factors».

El pla contempla les fases de diagnòstic, ja finalitzat; participació en línia, que ara es posa en marxa i l’última fase, prevista per al mes d’abril, el document final de propostes i accions, segons apunten fonts municipals.

En la fase de participació ciutadana, que és la que ara es posa en marxa, són diverses les modalitats en què la ciutadania podrà aportar les seues propostes.

Jose Orozco anima alteans i alteanes a participar del projecte enviant els seus suggeriments, responent l’enquesta o seguint la jornada online. «La participació de la gent és la millor manera que des de l’equip de govern siguem permeables i coneguem el sentir i les necessitats ciutadanes»; ha afegit el responsable municipal de Medi Ambient, qui finalment ha remarcat “la ferma proposta de l’Ajuntament per afavorir i incentivar una mobilitat més respectuosa amb el medi ambient fomentant l’ús de vianants i de vehicles sostenibles com les bicicletes i patinets elèctrics”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí