Altea inicia al carrer Sol les obres de millora de les infraestructures hídriques i sanejament del Poble Antic

0
14999
Altea
Carrer Sol.

L’ajuntament d’Altea ha anunciat que, amb la instal·lació provisional de canonades per a la conducció de l’aigua, donaran inici al carrer Sol les obres de millora de les infraestructures hídriques i sanejament del Nucli Antic del municipi. Així ho ha informat l´edil d´Infraestructures i Cicle Hídric, Diego Zaragozí.

Segons han informat fonts municipals, les obres, licitades i dirigides per l’Ajuntament, tenen per objecte eliminar els problemes de salubritat i humitats que pateixen els veïns del Portal Vell i Carrer Sol a causa de l’antiguitat i el deteriorament de les infraestructures subterrànies. «El cost d’estes obres és de gairebé 600.000€ i este projecte, iniciat la legislatura passada, és un ambiciós pla en què s’actuarà sobre les infraestructures hídriques i de sanejament de la part Est del Poble Antic».

Com ha recordat Zaragozí, «en tractar-se d´unes obres de més de mig milió d’euros, és la Diputació la que té la potestat d´executar-les, però com que afecten una zona de característiques especials, l´Ajuntament va demanar en el seu moment executar-les». «Amb el permís de l’administració provincial es va procedir a obrir el període de licitació de les mateixes i serà la mercantil Categor la que duga a terme la seua execució per 598.090€ concretament, dels quals la Diputació Provincial d’Alacant finança un 60%»; ha afegit el responsable municipal d´Infraestructures.

«Segons la planificació de les obres, estes començaran pel carrer Sol i una vegada acabades en este carrer es procedirà a l’execució al Portal Vell, amb l’objectiu de no tancar el Portal i el carrer contigu al mateix temps»; segons ha indicat el regidor.

«En paraules de l’edil està previst que les obres concloguen el 30 de maig i es farà tot el possible per acabar la major part abans de Setmana Santa ja que en este període de vacances augmenta l’afluència turística a la zona».

Diego Zaragozí ha conclòs assenyalant que “a este projecte se suma un addicional al Carrer Remei i Carrer Empedrat per reparar unes fugues trobades. Esta millora es durà a terme al mateix temps que l’actuació al carrer Sol i també anirà a càrrec de Categor”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí