Altea eximeix el pagament de les taxes del Conservatori corresponents al 3r trimestre del curs 2019/20

0
330
Altea
Aurora Serrat, regidora responsable del Conservatori.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, va donar a conèixer a l’inici de l’estat d’alarma el primer paquet de mesures econòmiques que anaven a adoptar-se al poble per a ajudar en esta crisi.

L’alcalde va anunciar la suspensió del pagament de taxes municipals i impostos, entre les quals destaquen les del Conservatori, que s’han fet efectives per la junta de govern.

Des del passat 16 de març, i seguint les directrius marcades per les autoritats sanitàries, el Conservatori Professional de Música d’Altea ha cessat tota activitat presencial en el centre. Classes, audicions o concerts, entre altres, s’han vist suspesos a causa de la crisi sanitària.

Malgrat això, des del Conservatori s’ha mantingut el contacte, dins de les possibilitats, amb tot l’alumnat amb la finalitat de continuar la formació de manera telemàtica amb classes per videoconferència o pels diferents formats que ofereixen les noves tecnologies o mitjançant l’enviament de documentació per email o diferents plataformes virtuals, segons apunten fonts municipals.

“Però en cap cas, i sobretot en les assignatures instrumentals, es pot treballar amb les garanties i qualitat d’una classe presencial. Fins i tot assignatures com a Banda, Orquestra, Conjunt i Música de Cambra, que són assignatures instrumentals que fomenten el treball en equip i la interpretació col·lectiva, poc s’han pogut desenvolupar respecte als continguts d’estes assignatures”, asseguren les mateixes fonts.

Per tot això, Aurora Serrat, regidora responsable del Conservatori, anunciava que “en vista de la situació actual i l’impacte que ha tingut la COVID-19 sobre el sistema educatiu, l’Ajuntament ha decidit eximir del pagament de les taxes del 3r trimestre del present curs 2019/20, amb la finalitat d’ajudar a les famílies en estos moments de dificultat i ajudar i animar a l’alumnat a prosseguir els seus estudis en el Conservatori”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El Consejo Escolar Municipal de Altea plantea propuestas de mejora y ampliación para 2018

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here