Altea es reuneix amb responsables del Ministeri per a abordar el conveni de col·laboració per a l’execució de la segona fase del Front Litoral

0
997
Altea
Un dels moments de la reunió en Madrid.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i la portaveu del grup municipal PSPV-PSOE, Vicenta Pérez, acompanyats per tècnics municipals, van mantenir dimarts a Madrid una reunió en la Subdirecció General per a la Protecció de la Costa, del Ministeri per a la Transició Ecològica, per continuar avançant en el projecte del front litoral.

Aquesta reunió la va sol·licitar l’Ajuntament per seguir avançant en la tramitació de l’expedient, i es va parlar del contingut del conveni entre l’Ajuntament i el Ministeri perquè es puga completar el procediment de licitació; motiu el que van assistir també els tècnics municipals d’Urbanisme i d’Hisenda. Davant la situació del Govern en funcions, es feia necessària la visita, per tancar aspectes tècnics.

L’alcalde es mostra positiu, “perquè continua tot el procediment favorablement”. A falta d’uns informes per a poder signar el conveni, es preveu que a finals d’any o principis del següent es podrà començar el procediment de licitació de les obres.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here