Altea és guardonada amb el “Starup Europe Awards” per la seua participació en el programa Yourope

0
369
Altea
Un dels moments de la reunió.

Després d’un any i mig de recorregut, el projecte YOUROPE, cofinançat pel programa “Europa para los Ciudadanos” i liderat per l’ajuntament d’Altea (Alacant), arriba a la seua fase final i ho farà a Brussel·les, amb un esdeveniment organitzat i coordinat per Finnova, que es celebrarà els dies 3 i 4 de febrer de 2020.

Finnova ha dissenyat una agenda especialment dedicada a analitzar el pes de l’euroescepticisme entre els joves europeus i el paper de les noves generacions en el futur de la Unió Europea.

Amb este premi, es vol donar visibilitat a les iniciatives locals dels huit països socis en el projecte (Espanya, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Eslovènia, Itàlia, Grècia i Polònia). És per això que convidarà a un candidat de cada país a Brussel·les, on estos tindran l’ocasió de presentar públicament la seua iniciativa davant d’una audiència internacional i amb la presència d’actors clau en la implementació de polítiques europees de joventut com a organitzacions d’estudiants, grups de lobby i membres del Parlament Europeu.

Particularitats de la convocatòria

Donada la naturalesa social del projecte YOUROPE, esta edició especial dels SEUA estarà dedicada a la categoria de Social Innovation. Com a particularitat, tindrà una doble naturalesa local i internacional: d’una banda, estarà oberta a organitzacions i startups presents en els municipis dels huit països socis del projecte; per altra banda, els guanyadors de cada municipi o ciutat han de ser reconeguts a nivell internacional, sense una fase intermèdia.

El lliurament de premis tindrà lloc després del debat “Youth, a local matter with a European dimension” i estarà presidida pel CEO de Finnova, Juanma Revuelta. Els guanyadors rebran un tiquet d’acceleració a través del Startup Europe Accelerator, que els proporcionarà suport a l’hora de redactar propostes per sol·licitar finançament europeu, a més d’assessorament per a dissenyar una estratègia de màrqueting i difusió, orientació legal i suport en matèria de propietat intel·lectual, i accés a una xarxa de contactes en què generar noves sinergies.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here