Altea celebra el cicle ‘Música Antiga i Barroca’ de l’1 al 3 de maig

0
375
Cartell del cicle ‘Música Antiga i Barroca’.

La IV edició del cicle ‘Música Antiga i Barroca’, tindrà lloc de l’1 al 3 de maig a Altea. L’esdeveniment s’ha organitzat des de la regidoria de Cultura, encapçalada per Diego Zaragozí, i amb la direcció musical de Juan Tomás Laviós. Enguany les actuacions tindran lloc a Palau Altea, el seu mirador i en l’Església Sant Francesc.

A l’Església Sant Francesc tindrà lloc el 2 de maig, a les 20 hores, el concert “A l’Antiga: Dones, oblidades en el temps”, un projecte musical dedicat exclusivament a les dones compositores de la música antiga, la seua importància, trajectòria i èxits, de la mà de Carmen Botella com a soprano; Paula Brieba tocant la tiorba i viola de mà; i Sabrina Martín, directora i clavecí.

El cicle finalitzarà amb un gran concert a Palau Altea el divendres 3 de maig, a les 20 hores, a càrrec de l’orquestra de Corda del Conservatori Professional d’Altea i la SFA. La proposta del concert del 3 de maig a Palau Altea és un ambiciós projecte que ha emprès l’Orquestra de Corda de la SFA i el Conservatori Professional d’Altea, una agrupació que porta diversos anys de treball conjunt baix la direcció de Slava Filipova. En aquest cas l’orquestra rep a dos grans solistes internacionals de gran prestigi com són Eric Aubier (trompeta) i Anabel Sáez (clau).

L’edil de Cultura convidava a la ciutadania a gaudir d’aquest cicle dedicat a la música antiga, “un gènere musical molt concret al que donem suport i promocionem des d’Altea per tal d’oferir una completa programació cultural per a tots els públics”.

“Estrenem la capitalitat cultural amb aquest cicle musical i comptem amb una interessant programació i concerts d’altíssima qualitat amb la presència d’importants noms del gènere i de músics locals. El tancament del cicle serà un concert que suposarà un important repte per a aquesta jove agrupació alteana i un honor poder comptar amb aquestes grans figures del món de la música”, assenyalava l’edil de Cultura, Diego Zaragozí.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Dieciséis detenidos y 7300 prendas falsificadas incautadas en Benidorm y Altea

L’entrada a tots els concerts és lliure, a més el cicle compta amb la col·laboració de la Parròquia Mare de Déu del Consol d’Altea, la Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i la Diputació d’Alacant.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here