Altea aposta per la millora de la mobilitat al Pla General Municipal

0
956
Connexió sud de l’AP7.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco; i el regidor de Infraestructures, Roque Ferrer, van mantindre una reunió a València amb el subdirector general de Mobilitat i la tècnica que ha de supervisar el Pla General d’Altea.

Com ha informat la responsable d’Urbanisme, “el motiu de la reunió era explicar-los, de manera més definitiva, les propostes que havíem plantejat en esta segona versió preliminar del Pla General Estructural que són el fruit, com he dit sempre, del treball fet conjuntament amb Conselleria, perquè des de l’inici del projecte hem buscat el seu vist i plau a les propostes que hem plantejat”.

“D’eixa manera els hem pogut detallar la connexió amb Altea la Vella, la proposta de ronda interior i també la connexió sud de l’AP7”, assenyalava la regidora. Sobre la connexió sud de l’AP7, Orozco remarcava que “en este aspecte coindicim, i el vam tractar en profunditat, per la importància que té per al nostre municipi i per a la comarca que eixa infraestructura s’execute en un futur per evitar la construcció de la variant d’Altea. D’eixa manera, com sap tothom, a Altea estalviaríem molts diners i, sobretot, un dany irreparable al nostre entorn”.

“Per això, -afirmava la regidora-, crec que és molt important este treball de coordinació que fem amb la Conselleria de Territori, amb la finalitat d’aprovar el nostre Pla General. I, més concretament, a l’hora d’abordar la mobilitat al nostre poble, una qüestió que, tot i ser una de les més importants, perquè és una de les carències més destacades que té Altea, ha estat contínuament oblidada pels successius governs anteriors”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Más de 200 efectivos velarán por la seguridad en el Castell de l’Olla de Altea

Imma Orozco afirmava que “les propostes que hem aportat donen solució als problemes reals dels alteans són projectes factibles i així ho considera també Conselleria”. I concloïa insistint “en la importància que té el treball que estem fent per aconseguir que Altea tinga una connexió sud entre l’AP7 i la N-332 que permeta tant Altea i la comarca millorar la seua estructura viària”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here