Altea aposta pel Benestar Social amb la signatura de convenis amb associacions

0
729
Un dels moments de la signatura del conveni.

La Regidoria de Benestar Social de l’ajuntament d’Altea va signar diversos convenis de col·laboració amb associacions alteanes.

El regidor responsable de l’àrea, Diego Martínez, va estar acompanyat durant la signatura per representants de la Creu Roja d’Altea, l’Associació expedició JUITA amics del poble Sahrauí, l’Associació LUALI amics del poble Sahrauí i l’Associació Amas de Casa d’Altea.

Gràcies a aquest conveni de col·laboració amb l’ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria de Benestar Social, aquestes entitats rebran una important ajuda econòmica en concepte de subvenció, que sumades ascendeixen a 16.000 euros.

L’Assemblea local de la Creu Roja d’Altea rebrà una subvenció de 12.000 euros per a poder seguir duent a terme l’atenció urgent de necessitats bàsiques, centres de mediació social o la gestió del voluntariat, entre altres labors humanitàries.

Per la seua banda, l’Associació expedició JUITA amics del poble Sahrauí i l’Associació LUALI amics del poble Sahrauí rebran una subvenció de 1.500 euros cadascuna, per a desenvolupar activitats d’acolliment a Altea per a grups de menors dels campaments de refugiats sahrauís durant l’època estival, dins del projecte “Vacances en Pau”.

Finalment, l’associació de Amas de Casa d’Altea, rebrà la quantitat de 1.000 euros per a poder sufragar part de les activitats de les seues sòcies, com en aquest cas és el taller de pintura que desenvolupen durant tot l’any.

El regidor de Benestar Social, Diego Martínez, va voler agrair en persona el treball que realitzen aquestes associacions, “cal reconèixer l’esforç i labor altruistes que realitzen, pràcticament diàriament. A més vull manifestar-los que poden comptar amb l’ajuntament d’Altea en tot el que necessiten”, va destacar Martínez.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Vila organiza el primer festival solidario de actividades dirigidas

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here