Altea anuncia una oferta de treball de socorrista per a la temporada estival

0
704
Platja La Roda d'Altea.

L’ajuntament d’Altea, a través de les regidories de Foment de l’Ocupació i Infraestructures, encarregada de la gestió de les platges, ha donat a conèixer una oferta de treball per a la temporada d’estiu, a càrrec de l’empresa Ambumar SyA. Així ho han donat a conèixer els edils d’ambdues àrees, Maria A. Laviós i Diego Zaragozí, respectivament.

El regidor d’Infraestructures, Diego Zaragozí, ha detallat que l’empresa Ambumar ha obert el termini d’inscripció i selecció de personal per treballar a les platges d’Altea en l’època estival. “L’oferta va dirigida a tots aquells i aquelles que vulguen exercir de socorristes, patrons, tècnics o infermers a les nostres platges quan tornem a la nova normalitat o tinguem autorització dels òrgans estatals”.

Per la seua part, Maria A. Laviós, ha recordat que “des del consistori continuem apostant en pro de l’ocupació al municipi i treballem per oferir i traslladar totes les oportunitats que ens arriben per contractar alteans i alteanes”.

Per a procedir amb la inscripció, les persones interessades en esta oferta han d’enviar un correu electrònic al departament de recursos humans de l’empresa, rrhh@ambumar.com, amb l’assumpte ‘Proceso Selección Altea NOM’ i adjuntar el currículum.

D’altra banda, la mateixa empresa, Ambumar SyA, ha organitzat un curs de ‘Primers auxilis i socorrisme aquàtic’ per a tots els interessats. Estarà impartit per la Asociación Empresarial de Socorrismo y Salvamento de la Provincia de Alicante; SOS Escuela Mediterránea de Salvamento y Socorrismo i per la Escuela de Natación Máximo Miralles. El curs té places limitades i el termini d’inscripcions finalitza el 25 de maig.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here