Altea acull el 14 de desembre la presentació de les obres guanyadores dels Premis 2018 com a cloenda per ‘Llibres a la Tardor’

0
1304
Cartell de presentació de la jornada.

Com a cloenda del Cicle ‘Llibres a la Tardor’, el divendres, 14 de desembre a les 20 hores, tindrà lloc la presentació de les dues obres guanyadores de Premis Altea 2018, «Murta i a els minairons», de Mercè Climent amb il·lustracions de Pau Urios, Premi Altea de literarura Infantil i Juvenil; i «Gens il.lustres», de Tom Colomer Saus, Premi Carmelina Sánchez-Cutillas de Novel·la i Prosa Creativa. «Tot un luxe per a aquesta fi de temporada de Llibres a la Tardor»; ha declarat l’edil de Cultura, Diego Zaragozí.

Participaran en l’acte de presentació els autors de les obres guanyadores, Tom Colomer i Mercè Climent; Pau Urios, il·lustrador de «Murta i a els minairons»; Joan Borja, director de l’Càtedra Enric Valor; José Miguel Cortés, president de la Fundació Caixaltea i Diego Zaragozí, responsable municipal de Cultura.

«Si sempre és gratificant la presentació de llibres a Llibres a la Tardor, en aquest cas ho és encara més perquè les dues obres que es donaran a conèixer són el fruit del concurs literari del nostre municipi que està assolint grans quotes de participació»; ha assenyalat el regidor de Cultura, qui ha ressaltat la qualitat de les obres i agraït les col·laboracions de la Càtedra Enric Valor, Aila Edicions i Fundació Caixaltea.

Diego Zaragozí ha conclòs convidant a alteans i lectors a assistir a l’última sessió de ‘Llibres a la Tardor’, en què es presentaran les dues obres guanyadores de Premis Altea 2018.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí