Almussafes inicia la tercera edició de les seues Beques de Postgraduats i Estudiants

0
1241
L'alcalde d'Almussafes ha rebut aquest dilluns als beneficiaris de les beques

L’alcalde ha rebut a les 15 persones seleccionades per a participar en aquest programa finançat íntegrament pel consistori

La tercera edició de les Beques de Postgraduats i Estudiants de l’Ajuntament d’Almussafes ha començat aquest dilluns 18 de febrer, amb un acte de benvinguda que s’ha celebrat a la sala de plenaris de la casa consistorial i que ha presidit l’alcalde del municipi, Toni González. La principal novetat d’aquesta convocatòria, en la qual participen quinze persones, és que s’amplia en dos mesos la durada dels contractes. Amb aquestes incorporacions, l’executiu local suma un total de 92 persones treballant a través dels diferents plans d’ocupació en marxa en la població. “Ens beneficiarem tots i totes perquè les diferents àrees municipals comptaran amb un reforç molt important que contribuirà a agilitar tot el treball per a poder continuar oferint serveis de primer nivell”, ha assenyalat el primer edil.

Aquest mateix dilluns s’han incorporat les quinze persones seleccionades per la Regidoria d’Ocupacióper a participar en la tercera edició de les Beques de Postgraduats i Estudiants convocades per l’administració local amb l’objectiu “d’afavorir l’exercici del dret a l’educació i el desenvolupament socioprofessional de les persones admeses, completant la seua formació acadèmica i facilitant pràctiques professionals i l’especialització”.

Des d’aquest dilluns i durant un any, treballaran en diferents departaments municipals amb contractes de pràctiques de 25 hores setmanals. En aquesta convocatòria, que novament estarà finançada íntegrament amb càrrec a les arques municipals per un import de més de 100.000 euros, s’ha ampliat la durada del programa, atés que fins ara el projecte s’estenia al llarg de 10 mesos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here