Almussafes reforma una altra de les ‘cases dels mestres’ per allotjar dos associacions locals

0
892
Col·lectius d'Almussafes realitzaran les seues activitats a esta seu

El consistori municipal ha invertit 14.999 euros en la rehabilitació d’aquest habitatge de titularitat pública situat al carrer Mestre Cardona

El passat mes de desembre de 2018 es va dur a terme la reforma de la casa situada en el número 31 del carrer Mestre Cardona d’Almussafes. L’Ajuntament ha invertit 14.999,99 euros per a condicionar la planta baixa de l’habitatge, de titularitat pública, amb l’objectiu de cedir-la a dues associacions perquè disposen d’un espai en el qual reunir-se i organitzar les seues activitats. Es tracta d’una de les denominades ‘cases dels mestres’, on ja s’han instal·lat altres entitats després de sengles reformes iniciades per la Regidoria d’Urbanisme.

Dos associacions disposaran en breu d’un nou local per a poder reunir-se i organitzar les iniciatives incloses en el seu calendari d’activitats. Per a això, l’Ajuntament de la localitat ha invertit 14.999,99 euros de fons propis en la rehabilitació de l’habitatge situat en el número 31 del carrer Mestre Cardona. Es tracta d’una de les denominades ‘cases dels mestres’, de propietat municipal, on el consistori ja ha dut a terme durant la present legislatura diverses reformes per a millorar les condicions en les quals treballen les entitats que constitueixen el teixit associatiu almussafeny.

“Són inversions xicotetes però que contribueixen de manera important en el resultat que obtenen les nostres entitats, perquè els oferim comoditat per a planificar les seues accions, una forma d’agrair-los tot l’esforç realitzat per a mantindre Almussafes viu”, afirma l’alcalde de la població, Toni González.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here