Almussafes reforma el Parc Central, el principal espai verd del municipi, amb una inversió de vora 60.000 €

0
1499
Imatge de les obres al parc Central d'Almussafes

L’Ajuntament està adaptant l’espai a les necessitats de les persones usuàries i inclou la instal·lació de 57 fanals led que permeten ajustar la intensitat de llum i milloren l’eficiència energètica

El projecte amplia l’espai per a jocs infantils i inclou un circuit d’estimulació primerenca i una tirolina a petició del Consell de la Infància i Adolescència

L’Ajuntament d’Almussafes està duent a terme una reforma al parc Central, el principal espai verd de la localitat, amb una intervenció que suposarà una inversió de 58.509,29 euros. Dins les intervencions recollides s’inclou des de la seua modernització i adaptació al Pla d’Eficiència Energètica, a l’ampliació de l’espai de jocs i millora de la seguretat de les persones usuàries.

Així s’instal·laran 57 fanals amb tecnologia led regulables en potència, ampliarà la vorera situada al costat del CEIP Almassaf, col·locarà tanques al voltant dels arbres i gespa artificial en diferents punts i incorporarà un circuit d’estimulació primerenca, una tirolina de fins a 15 metres de longitud i jocs d’aigua. Segons l’alcalde, Toni González, “hem recollit les peticions realitzades per la ciutadania i les hem integrades en aquesta intervenció en la qual hem tingut molt en compte aspectes relacionats amb la sostenibilitat, l’educació, l’oci i la seguretat”.

“Hem recollit les peticions realitzades per la ciutadania, i principalment pel Consell de la Infància i Adolscència, i les hem integrades en aquesta intervenció en la qual hem tingut molt en compte aspectes relacionats amb la sostenibilitat, l’educació, l’oci i la seguretat per a modernitzar un dels espais públics més utilitzats pel veïnat”, ressalta l’alcalde de la població, Toni González.

Altres de les accions que s’executaran durant el desenvolupament d’aquesta reforma són la instal·lació de tanques metàl·liques per als arbres aïllats situats en la zona lateral oest de l’edifici de l’ajuntament per a evitar danys en el tronc i el calcigament del sòl i la instal·lació de gespa artificial en la zona de joc múltiple existent, una mesura amb la qual es pretén aportar major seguretat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí